BABACAN PREMİUM HAKKINDA BİLGİ

Babacan Premium’u yaratırken İstanbul’dan ilham aldık ve hem İstanbul’a sembol bir yapı hem de geleceğe değerli bir miras bırakmak istedik… İki kıtayı birleştiren büyük kentte; yaşamı, işi ve sosyal hayatı aynı projede buluşturduk.
Birbirinin yatırım değerini besleyen Residence, Terrace, Tower, Home Office, Mall ve Suites’den oluşan karma bir proje…
İş, aile, doğa, yaşam…Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı… Babacan Premium’da hiç bir şey için hiç bir şeyden vazgeçmek zorunda değilsiniz.
Projemizde 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 daire seçenekleri olmak üzere toplamda 1216 adet dairemiz bulunmaktadır. 1+0 ve 1+1 residence daireler için ayrı 2+1 ve 3+1 daireler ve home office daireler için olmak üzere 3 adet giriş çıkış vardır.

OŞ ZAMANLARIN YERİNİ, EĞLENCELİ ANLAR ALACAK

Farklı ilgi alanları düşünülerek hazırlanmış alternatifli sosyal yaşam konseptlerinde günün stresinden uzak, sevdiklerinizle keyifli anlar….
Babacan Premium, her köşesinde her yaştan sakinleri için keyifli sürprizler barındırıyor. Yapay Gölet, Açık Yüzme Havuzu ve Dans Salonu boş zamanlarınızı en iyi şekilde değerlendirmeniz için hizmetinizde.

ÖDÜLÜNÜZ SİZİ BEKLİYOR

Babacan Premium, sakinlerine kendilerini ödüllendirebilecekleri eşsiz alanlar sunuyor. Bunlardan biri olan özel tasarım Açık Yüzme Havuzu, etrafındaki özel loca alanları ve yanı başındaki çocuk havuzu ile günün stresini serin sulara bırakmanız için sizi ve sevdiklerinizi bekliyor.



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

ARİS GRAND TOWER KİRALIK 1+1 RESIDENCE 0554 587 61 57

BABACAN PREMİUM 3+1 Flat with Terrace iN 1.400 000 TL 0554 587 61 58